Wat doen wij

Ristor is van vele markten thuis. Wij zijn specialist op het gebied van herconditionering na schade. Op deze pagina leest u meer over de belangrijkste schadesoorten die het meest voorkomen. En de meest voorkomende werkzaamheden die bij een dergelijke schade uitgevoerd worden.

Wanneer u onze hulp wilt inschakelen na een brand in uw gebouwen, dan adviseren wij u dat zo snel mogelijk te doen. Wij kijken dan eerst welke maatregelen wij moeten nemen om verdere schade te voorkomen. atuurlijk adviseren en ondersteunen wij u tijdens de communicatie met de experts van verzekeringsmaatschappijen, al dan niet met contra-experts, over de afwikkeling van de schade. Dit doen wij door u duidelijke uitleg bij onze offertes te geven en u daarnaast te helpen met het opstellen van schadelijsten. Wij kunnen u en de verzekeringsmaatschappijen duidelijk aangeven wanneer er inboedel afgekeurd, dus vergoed, moet worden, wanneer dit onherstelbaar beschadigd is.

Brandschade

Brandschade is vaak de schade waarbij de meeste emotie om de hoek komt kijken. Wij begrijpen dat, brand is zeer ingrijpend. De mensen van Ristor staan voor u klaar. U kunt op ons rekenen.

Wij doen de ontruiming, wij ontgeuren uw bezittingen, uw textiel wordt professioneel gereinigd. Ook het bouwkundige deel nemen wij voor onze rekening. 

Uw eigendommen worden schoon en ontdaan van roet en rookgeuren opgeleverd. En uw woning/bedrijfspand? Alles is weer als nieuw.

Waterschade

Water is onvoorspelbaar. Het herstel van schade veroorzaakt door water, dient dan ook zeer zorgvuldig te gebeuren. Anders blijft de kans op bijv. schimmel en houtrot altijd op de loer liggen.

Wij beschikken over professionele vochtmeters en waar nodig drogers, om exact de schade die het water heeft aangericht in kaart te kunnen brengen. Wij maken een passende offerte en zorgen dat de schade zo veel mogelijk wordt beperkt. Die schade die het water al heeft aangericht proberen wij uiteraard zo goed mogelijk te herstellen.

Onze specialisten zijn speciaal opgeleid en gaan zorgvuldig te werk, niets wordt aan het toeval overgelaten. U voelt zich snel weer thuis.

Stormschade

Storm kan veel schade veroorzaken.  Denk hierbij aan schade aan dak, muren, gevels of schuttingen. Een schade aan uw dak of dakbedekking kan weer leiden tot een lekkage en dus waterschade aan uw huis en inboedel. Kom daarom bij stormschade snel in actie en laat de schade zo snel mogelijk herstellen door de vakkundige medewerkers van Ristor.

Wij zijn snel ter plaatse. Waar nodig is, maken we eerst een aantal noodvoorzieningen. Daarna starten we meteen met het schadeherstel, zodat u weer snel prettig kunt wonen.

Inbraakschade

Een inbreker gaat vaak niet zorgvuldig te werk. Hij laat veel schade achter na een inbraak. Dat betekent ook dat uw huis niet goed beveiligd is. De specialisten van ristor B.V. repareren snel en vakkundig.

Neem daarom direct contact met ons op wanneer u bezocht bent door ongenode gasten die uw eigendom vernield hebben. 

En wat doen wij nog meer?

Natuurlijk doen wij nog meer. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Uitbouw, renovatie, onderhoud. Voor elke klus hebben wij een specialist. Daarnaast doen wij ontruimingen, van woningen en of appartementen. En vanzelfsprekend kunt u uw textiel door ons professioneel laten reinigen.

Scroll naar top